Az elmúlt időben nemigen voltam aktív ezen a felületen. 😏 Sok változás történt az életemben, ahogyan bennem is.
Blogomon valószínűleg továbbra is csak alkalomadtán bukkanok majd fel, viszont ha
szeretnéd, követheted életem alakulását a Vegán Haspók nevű Instagram oldalamon
és YouTube csatornámon, valamint személyes Instámon is (oszlanszkyrita)
Az alábbi receptről
készítettem egy videót (Krumpli rázva, nem keverve), ám a rend kedvéért ismertetem itt is.
Hozzávalók:
- burgonya,
- olaj,
- só-bors,
- füstölt pirospaprika,
- majoránna
(Mennyiségek tekintetében
hallgass a szívedre és az ízlésedre. 😉)
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan
megmossuk, és hasábokra vágjuk.
Egy jókora
befőttesüvegben összekeverjük a többi hozzávalót. Az üvegbe öntjük a
krumpliszeleteket, majd jó alaposan összerázzuk. (Közben táncolni is lehet,
ahogy én tettem a videóban.🙈)
Egy tepsit kibélelünk
sütőpapírral, ebbe szórjuk a jól befűszerezett krumpli hasábokat, majd
felöntjük kb. 1,5-2 dl vízzel.
Előmelegített sütőben,
200 fokon készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése