Ennek a receptnek a nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.
Könnyen és gyorsan elkészíthető, és akár főfogásként is megállja a helyét.
Hozzávalók:
- 2 db édesburgonya,
- 2 db óriási sárgarépa (vagy több kisebb),
- 2 szál zöldség,
- 1 db karalábé,
- 1 db zellergyökér,
- 3 evőkanál kókuszzsír,
- só-bors ízlés szerint,
- 1 teáskanál kurkuma
Elkészítés:
A zöldségeket megpucoltam, megmostam, és annak rendje-módja
szerint felkockáztam őket.
Egy nagy edényben felhevítettem a kókuszzsírt, majd
beleborítottam az összes zöldséget. Sóztam, borsoztam, és pár percig nagy
lángon pirítottam az egészet. Ezután felengedtem egy liter vízzel, és fedő
alatt, közepes lángon 25 percig főztem. A kurkumát akkor adtam hozzá, amikor
langyosra hűlt.
Sós tortilla chipsszel tálaltam.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése