Nem tehetek róla, imádom a zöldségeket! Na nem mintha ez baj lenne. 😅
Legutóbbi alkalommal alaposan “zöldségesítettem” egyik kedvencemet, a humuszt.
Lássuk is, hogyan készült!
Hozzávalók:
- 1 csomag vegyes zöldség (450 g-os),
- 1 konzerv gomba (lé nélkül),
- 1 konzerv csicseriborsó (lé nélkül),
- 1 fej hagyma,
- fél csomag madársaláta,
- 2 darab olajos-aszalt paradicsom,
- 3 evőkanál őrölt lenmag,
- 3 evőkanál mustár,
- 1 evőkanál torma,
- 2 teáskanál só,
- 1 teáskanál őrölt kömény
Előkészítés:
A vegyes zöldséget előzőleg vízgőzben puhára pároltam némi sóval.
Elkészítés:
Egész egyszerűen az összes hozzávalót egy tálba tettem, majd botmixerem segítségével az egészet alaposan pépesítettem.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése